aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Hősregék

Fegyelmi eljárás!

2016.07.22. 13:30, Anders
a Gonosz nem születik, azt megteremtik

Kedves játékosok!

Csak nagy harcok árán sikerült rávennem a krónikást, hogy engedjen érvényesülni (kétszer húzott fejbe a pipájával közben, és igen, fájt), de most megérkeztem. Egyik szemem sír, a másik nevet; Rengeteg karakter, rengeteg életút, számos remeknél-remekebb reag, melyek olvasásba minduntalan beleremeg a pici szívem. Büszkén, és bátran állíthatom, hogy az összes karaktert szeretem, és minden usert a kezdetektől fogva szeretek. Úgy hiszem, hogy egy ilyen oldal csak akkor lehet sikeres, ha mindenki ad hozzá egy kicsit, így hála nektek Aglanir világa egyre kerekebb, egyre színesebb. Köszönöm!

Készült itt promóciós videó, grafikai alkotások, térkép… Minden ilyen mozzanat elhiteti velem, hogy igen, sikerült olyasmit összehozni, amit szerettem volna. Létrejött egy jól működő közösség!

Üröm az örömömben, hogy egyre szaporodnak az eltűnések, a félbe maradt körök; Több userünk is akadt az elmúlt időszakban, akik egész egyszerűen, mindenféle jelzés nélkül szívódtak fel, és ez olyasmit hozott magával, ami számomra elfogadhatatlan! Elfogadhatatlan, hogy körök maradnak félbe! Elfogadhatatlan, hogy fontos karakterek állnak kihasználatlanul! Elfogadhatatlan, hogy játékosok úgy tűnnek el, hogy nem tudunk róluk semmit!

Megértem. Mindenkinek van magánélete. Iskola, munka, szünet, szórakozás, barátok, társ. Megértem, hogy mindenki lehet rossz passzban. Megértem, hogy hosszú távon, hosszú reagokat írni igenis fárasztó, és igen, van akiben bizonyos fokú frusztráltságot, esetleg mérget vált ki. Azonban, ezt mindenki maga vállalta, én nem kényszerítettem senkit.

Van, hogy a szórakozás is kötelességekkel jár – a szerepjáték is ilyen. Kötelesség, mert nem fair a játékostársakkal szemben, ha hetekre befagyasztjuk a karakterét, vagy az adminnal szemben, aki hetek óta gyötri magát, hogyan kellene lezavarni okosan a készülő eventet úgy, hogy senki ne érezze magát kirekesztve.

Augusztus 5.-ig adok haladékot az elveszetteknek feltámadni a poraikból. Amennyiben ez nem történik meg, a fontos karaktereket újra igénylésre bocsájtom, a saját karaktereket pedig végleg törölni fogom.

Az eventről az elkövetkezendő napok egyikén még születik majd egy bejegyzés, ha krónikásunk ezek után ideenged.

Mindenkinek szép hétvégét, további kellemes játékot.

Anders

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!