aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Hősregék

003

2016.04.10. 18:00, Anders, a Krónikás
A fővárosban sok a hír

Drága Utazó!

Szóval még a helyén van az a ronda fejed? Már kezdtem aggódni a valagadért! Szabad ilyen hosszú időre hír nélkül hagyni a legkedvesebb ivócimborádat? Szégyelld magad! Remélem, hogy a türelmed ma is határtalan, mert garantáltan olyan híreim vannak, hogy garantáltan ketté áll tőle az a nagy füled, de előtte…

- Csapos, itókát! Hadd öblítsük le az út porát!

Mint tudod, sok jóbarátom van országszerte… Mi, mi az, hogy nem tudod? Így van biz’ az, vagy ne legyen a nevem Anders Glandir, a krónikás! Mint mondtam, sok barátom van országszerte, akik megint megsúgtak nekem ezt-azt – persze nem ingyé’.

Megszoktuk már, hogy a fővárosban zajlanak az események, de hogy ennyi minden történjék gyorsegymásutánban, az azért felettébb szokatlan. Az udvar pletykafészkei legelőször azon köszörülték nyelvüket, hogy a királyné fivére, és Lady Olwyn mily belsőséges kapcsolatot ápolnak egymással, de arra senki sem számított, hogy Thane Llewellynt kusza érzelmei egyenest haza, a Tritón partjára száműzik! Felettébb különös, hogy éppen azt követő nap hagyta el a palotát, hogy Sir Gildas Olwyn hazatért a nővérénél tett látogatásból. Talán a lovagok egymást közt egyeztek meg ebben az ügyben? A bennfentesek állítása szerint valójában a király kérte sógorát a távozásra, hogy elejét vegye a pletykáknak.
Ha ez nem lett volna elég, a következő napok újabb nem várt események törték meg az amúgy igencsak cserfes udvaroncok fecsegését! Képzeld csak el, hogy mekkorára tágulhatott királyunk szeme, amikor felismerte a falai előtt sorakozó barbár törzsek előfutárát. Azt mondják, hogy a nomádok egészen addig merészkedtek, hogy megtámadták az éppen hazafelé tartó kompániát, amely Drusala hercegnőt kísérte, és nemcsak a törékeny virágszál épségét veszélyeztették, de feldúltak egy paraszttanyát is. Lehetséges volna, hogy a jó öreg Garaf Rochwadornak megzápult az agya? Vagy talán egy másik törzs szertelenkedik a környéken… Bárcsak tudnám, barátom, bárcsak tudnám.
No, de hogy ne kanyarodjak el oly’ nagyon, történt még itt valami. Radaganok. Egy egész sereg kért bebocsájtást a főváros falai mögé, hogy tárgyalást kezdeményezzenek országunk vezetőivel. Meglepő fordultat!
Még valami! Úgy tűnik, hogy Celawan herceg végre eldöntötte, hogy szent igába hajtja fejét, és végre megnősül! A szószátyár fecskék szerint egyenesen a főnemesi Agenyr családból választotta ki a legszebb rózsaszálat, aki mint jegyese, talán a Tritón tengerhez is elkíséri majd, hogy szurkoljon számára a nagy tornán. Sokan vágynak idén az Istenek bajnoka címre, igazán kíváncsi leszek ki kerül ki győztesen ebből a küzdelemből!

Ha már a Tritónnál járunk, mint ahogyan azt korábban említettem, Sir Thane végre hazatért, bár ha hinni lehet a pletykálkodásnak, ez a lépése nem okozott osztatlan sikert az otthoni légkörben. Mindesetre, azt hiszem, ideje volt már, hogy ez a bájgúnár lovag kibújjon a húga szoknyája mögül! Talán még azt a szertelen Lady Lynetet is megneveli azt illetően, hogy ne csábítgasson szerencsétlen hadfikat. Az a bájos kis fruska igazán ért ahhoz, hogyan kell összetörni egy férfiúi szívet!

A Berith vidéken egyelőre nagy a csend, és Taranis mély bányái is üresen konganak. A rengeteg felől is csak annyi hír jutott el hozzám, hogy a Kolónia tagjai és Fael úrnő gyermekei egyre gyakrabban akasztják össze pöndörödő bajszukat. Bevallom, jó magam rosszat sejtek ezen üggyel kapcsolatban.

Nincs is kedvem tovább beszélni, és ahogy látom, Te sem maradsz már nyugton a valagadon. Eridj hát, de ne feledkezz meg rólam!

Az Istenek óvják meg azt a konok fejedet!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!